Conducerea PMP Timiș: Scandalul de la Lugoj este o înscenare!

0
160

Reprezentanții PMP Timiș reacționează în urma scandalului de la Lugoj, unde un membru din conducerea partidului este acuzat că a bătut o femeie, fost membră a formațiunii.

Conducerea PMP Timis se delimiteaza de oricefel de scandaluri sau violente in care ajung sa fie implicati, voluntar sau fortuit, membrii organizatiei, in acelasi timp condamna ferm orice fel de violente fizice.

Din informatiile obtinute de la partile implicate si a primelor verificari pe teren, pretinsul incident violent NU se confirma, fiind vorba despre o INSCENARE.

Nu intamplator, scenariul acestui nou scandal poarta semnatura acelorasi persoane, Ramona Dzitac si FedorMasnita, care au incercat deturnarea alegerilor de partid, din data de 31 martie 2018.

Reamintim opiniei publice ca, tocmai pentru incalcarea repetata a disciplinei de partid, s-a luatdecizia excluderii din PMP a celor doua  persoane, in timp ce Roxana Iliescu si-a facut o “mea culpa” si si-a prezentat demisia;

Dezavuam modul in care, in ultimele luni, se incearca atragerea PMP Timis in scandaluri artificiale, menite a eroda imaginea organizatiei noastre politice”, transmit reprezentanții PMP Timiș.

Totuși, reprezentanții PMP spun că așteaptă concluziile Politiei Municipiului Lugoj în acest caz, iar cine va fi găsit vinovat va suporta rigorile legii.

”În cazul in care se va constata ca vreun membru de partid a fost implicat si va fi gasit vinovat, nu vom ezita sa luam decizia de excludere din partid conform statului si regulamentului Partidului Miscarea Populara”, mai spun reprezentanții PMP Timiș.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here