Social democraţii din vestul ţării fac un cordon de protecţie în jurul Vioricăi Dăncilă! Au semnat o rezoluţie în acest sens

0
53

Astăzi la Timişoara reprezentanţii filialelor PSD din Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara dar şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, au adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

 „Azi am avut o întâlnire regională a PSD Timiş. Au participat preşedinţii regionali. În  cadrul acestei întâlniri la care au fost prezenţi şi toţi parlamentarii PSD, pe lângă toate problemele tehnice, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD la nivel naţional. S-a transmis un mesaj foarte clar din partea tuturor membrilor PSD că avem nevoie de stabilitate, că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru, şi că guvernarea PSD prin măsurile pe care le propune este pe drumul cel bun. Această rezoluţie a fost votată în unanimitate. A fost un mesaj foarte clar. Suntem pregătiţi oricum, inclusiv prin a ieşi în stradă, pentru ca nu e normal ca PSD sa piardă guvernarea”, a declarat preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here