PSD Timis: „La ce au de gând să dea foc acum?”

0
81

Asistăm la repetarea unui mod de operare, care a fost aplicat în 2015, când a fost demis premierul de la acea vreme, Victor Ponta. Atunci, preşedintele României, Klaus Iohannis, a cerut de 5 ori demisia premierului. Tot atunci a fost inițiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. La scurt timp după aceea Guvernul a fost schimbat. Acel film cu consecințe nedrepte se repetă astăzi, respectându-se același scenariu, punct cu punct. Și în 2015, și acum, președintele Iohannis a dorit și dorește să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce creștere economică și mai mulți bani în buzunarele românilor.

Preşedintele țării, Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor și a pensiilor și să perpetueze abuzurile din Justiție.

Să ne amintim cum guvernul legitim al PSD a fost dat jos cu o înscenare judiciară făcută de procurorii DNA premierului de atunci Victor Ponta. Înscenarea a fost demontată de instanță, dar, între timp, guvernarea a fost pierdută, România a pierdut un an, a stagnat un an.

Nu a fost transmis vreun cuvânt de regret din partea lui Klaus Iohannis. Nu şi-a asumat responsabilitatea pentru deturnarea democrației în folosul său personal, a guvernului său personal. Poate că, dacă ar fi trebuit făcută o plângere penală pe numele cuiva din conducerea țării, pe numele lui Iohannis trebuia făcută. Ar merita cercetat pentru subminarea democrației cu mijloace și instrumente neconstituționale.

Astăzi, modul de operare din 2015 pare să se repete. Preşedintele Iohannis a început să ceară demisia premierului desemnat legal si democratic. Plângerea penală este pusă în mișcare. Întrebarea pe care ne-o punem și care ne înspăimântă este: la ce au de gând să dea foc acum?, au transmis intr-un comunicat de presa reprezentantii PSD Timis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.