A lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului! Victima a ajuns la spital

0
123

Ieri în jurul orei 20:00, poliţiştii hunedoreni au fost sesizaţi telefonic despre faptul că, pe strada Rotarilor din Hunedoara, un pieton a fost lovit de o maşină.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului. Pietonul, un bărbat de 55 de ani, a declarat faptul că, în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost accidentat de un autoturism. Potrivit victimei, şoferul a oprit maşina după producerea accidentului rutier, însă, la scurt timp, a urcat în autoturism și şi-a continuat deplasarea, spre bulevardul Decebal.

Poliţiştii au demarat o serie de cercetări pentru identificarea conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Călan. Acesta în jurul orei 21:00, s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Călan şi a declarat faptul că a accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Bărbatul le-a mai relatat poliţiştilor că a oprit autoturismul la locul producerii accidentului dar când a văzut că mai multe persoane s-au apropiat de el cu intenţia de a-l agresa, s-a speriat și a plecat cu mașina către orașului Călan, unde a anunțat evenimentul.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here