O nouă metodă de escrocherie! Polițiștii caută doi bărbați care au înșelat o femeie!

0
118

Încrederea în oameni, în special în necunoscuți, nu este întotdeauna un lucru bun.  A aflat acest lucru pe pielea ei o bătrână de 79 de ani din Bucova, județul Caraș-Severin, care a primit în casă doi bărbați care i-au câștigat încrederea.

Cei doi au căutat-o sub pretextul că au o datorie la un nepot al bătrânei, în sumă de 150 lei, însă au prezentat o bancnotă de valoare mai mare de la care trebuiau să primească rest. Victima a intrat în imobil și dintr-o altă cameră a scos o sumă mare de bani, a pregătit restul pentru cei doi bărbați, dar a lăsat banii la vedere pe o canapea.

În momentul în care, chipurile, se pregăteau de plecare cei doi bărbați i-au distras atenția, pe motiv că un șarpe a pătruns într-o fisură a locuinței, determinând victima să verifice exteriorul casei, lăsându-i nesupravegheați.

Ulterior, după plecarea celor doi bărbați, la revenirea în imobil victima a constatat faptul că lipsesc toți banii lăsați pe canapea. Din păcate poliția a fost sesizată mult prea târziu și nu s-a mai putut face nimic.

În continuare polițiștii cărășeni desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here