Accident cu doi morți pe DN 6, în apropiere de Lugoj!

0
159

Tragedie pe șoselele din Timiș, în această dimineață! Două mașini s-au izbit frontal, iar în urma impactului doi oameni au murit.

Șoferul vinovat, un cetățean bulgar, se pare că din cauza oboselii a ajuns pe contrasens și a intrat în plin într-o mașină care circula regulamentar. Mașinile s-au făcut zob, iar una a fost proiectata în afara părții carosabile, în câmp.

Șoferul vinovat, un bărbat de 31 de ani, și soția sa o femeie de 36 de ani și-au pierdut viața pe loc. Ambii au rămas încarcerați. În mașină alături de cei doi se mai afla fetița lor, în vârstă de 3 ani care a fost rănită și transportată la spital.

În cealaltă mașină se aflau două persoane, șoferul și un pasager. Șoferul a rămas încarcerat, iar pasagerul a reușit să iasă singur din mașină.

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență pentru a scoate victimele rămase între fiarele mașinilor.

”Accident rutier intre două autoturisme (VW PASSAT si CITROEN C5) cu 5 victime. In Citroen 3 victime, doi adulți decedași și un copil cu vârsta intre 3-5 ani conștient, in VW Passat  două victime, una incarcerată conștientă și una s-a autoevacuat. Persoana autoevacuată a fost transportată de catre SMURD la spital”, a transmis ISU Timiș.

Victimele au fost preluate de ambulanțele sosite la fața locului, și transportate la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal în acesta caz, și urmează să stabilească modul în care s-a petrecut accidentul.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here