Amenzi de 11.000 de lei pentru cei care au abandonat deşeuri pe strada Torac!

0
70

Polițiștii locali au continuat în această perioadă verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, urmărind permanent acest fenomen, inclusiv cu sprijinul camerelor video montate în locații în care frecvent se formează rampe clandestine de deșeuri.

Două zone de acest fel, în care s-au strâns cantități mari de gunoaie deși au fost igienizate la solicitarea Poliției Locale înainte și după data la care erau programate pentru curățenia de primăvară sunt strada Torac și strada Cercului.

De asemenea, alte două zone în care s-au constatat acumulări mari de deșeuri sunt str. Drubeta cu Mureș și Emil Zola. În aceste locații, în urma vizualizării imaginilor video au fost surprinse în ultima săptămână 11 persoane, cărora le-au fost înctomite procese verbale de constatare a contravenției de câte 1000 lei fiecare, maxim prevăzut pentru persoanele fizice.

Mai mult decât atât, majoritatea dintre aceste persoane au fost depistate transportând deșeurile în locațiile menționate cu ajutorul unor autovehicule, fiind vorba de cantități însemnate. Polițiștii locali atrag atenția din nou cetățenilor să respecte legislația și să nu abandoneze gunoiul la colț de stradă, deoarece riscă sancțiuni drastice, cu atât mai mult cu cât la data de 13 mai se finalizează și curățenia de primăvară.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here