Maşină căutată de autorităţile din Germania, depistată în vama Cenad

0
182

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat o tânără din judeţul Timiş care voia să intre în ţară, la volanul unui autoturism marca Suzuki, căutat de autorităţile din Germania.

“În data de 10.05.2018, ora 04.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, o tânără în vârstă de 28 de ani, domiciliată pe raza judeţului Timiș, la volanul unui autoturism marca Suzuki, înmatriculat în Germania”, spun poliţiştii de frontieră.

În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat că autouturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 9 mai.

Tânăra a declarat poliţiştilor că autoturismul aparţine unui prieten și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de 22.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here