Bolid de lux, căutat de autorităţile din Germania, depistat de poliţiştii de frontieră la Cenad!

0
84

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un autoturism marca Audi A6 care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Seara trecută la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat de 42 e ani din Timiş la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile germane, în data de 18 aprilie.

Totodată, la solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat permisul de conducere care purta însemnele autorităţilor din Ucraina. După verificări, oamenii legii au constatat că şi permisul de conducere era fals.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că autoturismul îi aparţine şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 64.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, iar față de bărbatul în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în continuare fiind luate măsurile legale care se impun“, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Timişoara.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here