Două echipe din Timişoara, in finala pe ţară a turneului de minifotal Neymar Jr’s Five

0
111

Ieri şi astăzi, la Timișoara a avut loc etapa de calificări pentru competiția de minifotal Neymar Jr’s Five. Peste 300 de jucători s-au luptat pentru a ajunge în finala pe țară, care va avea loc la București. Cele două echipe câștigătoare, câte una pentru fiecare zi a competiției, sunt FC Prisma și Galacticii.

La București, aceste două echipe vor înfrunta câtigătoarele din celelate orașe ale țării în care s-a desfășurat etapa de calificări: București, Craiova, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, dar și echipele din Chișinău.

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian – un adevărat fenomen global. Pe șase continente și în peste 60 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului. Peste 100.000 de jucători din 53 de țări s-au înscris să participe la cea de a doua ediție a turneului, iar anul 2018 promite să fie și mai mare. Echipele intră în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia. Înscrie-ți echipa acum și, cine știe, poate în curând vei juca în deplasare pe terenul propriu al lui Neymar. Îndrăznește să visezi! Outplay them all!

Mă bucur că de la ediție la ediție am reușit să creștem numărul de jucători și echipe înscrise în competiție. Știu că a devenit un turneu mare la nivel mondial, dar încă mai este loc de creștere. În plus, să ne gândim că avem și mai multe echipe în finala mondială decât cele 32 care se regăsesc in Cupa Mondială,” a spus Neymar Jr.

Etapele de calificare Neymar Jr’s Five din România continuă laTârgu Mureș(5-6 mai),Cluj Napoca (12-13 mai), Iași (19-20 mai)și Constanța (2-3 iunie), însă organizatorii vor merge să descoperetalentul fotbalistic și la Chișinău. Finala națională va avea loc în luna iunie, la București, când vom afla și cine ne va reprezenta țara în finala mondială.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here