Apel al președintelui CJT, la firmele de construcții care au reabilitat drumuri din județ!

0
35

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra face apel la firmele de construcții care au modernizat drumurile din județ, și care sunt încă în garanție să remedieze problemele apărute după această iarnă.

Până acum liderul CJT a notificat 15 firme.

”Firmele de construcții au obligația de a reface, în perioada de garanție, drumurile județene modernizate în ultimii ani și care au suferit degradări. Zilele trecute am semnat 15 notificări către diferiți antreprenori care au executat lucrări aflate încă în perioada de garanție. În ședința de plen a Consiliului Județean i-am informat pe consilierii județeni despre faptul că așa cum am procedat în cazul deszăpezirii și am reziliat un contract pentru mobilizare slabă, la fel, nu voi ezita să iau măsurile legale în cazul în care constat că tronsoanele respective de drum nu vor fi refăcute. Atâta vreme cât sunt în perioada de garanție, lucrările de reparații trebuie executate de firmele respective pe cheltuiala proprie și sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, acolo unde este cazul. Traficul din județ s-a intensificat în ultima vreme, în același ritm cu dezvoltarea economică, și este absolut normal că au apărut după câțiva ani anumite degradări, însă lucrurile nu trebuie să rămână așa”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Firmele au termen până la data de 31 mai să remedieze degradările apărute, în caz contrar sumele urmând să fie reținute din garanția de bună execuție, mai precizează liderul CJT.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here