Ionelaş Cârpaci, căutat de poliţişti încă de doi ani, prins în timp ce încerca să intre în ţară!

0
182

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un cetăţean german de origine română, urmărit internațional, condamnat la șapte ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

Este vorba despre liderul mafiei imobiliare din Timişoara, Ionelaş Cârpaci. Acesta a fost reţinut în timpul zilei de ieri, în jurul orei 16.00, în vama Cenad. Acesta era pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, şi încerca să intre în ţară.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 09.06.2016. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 7 ani și două luni pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune, fals privind identitatea sub forma complicității, participație improprie la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată și folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată“, spun poliţiştii de frontieră.

Ionelaş Cârpaci a declarat poliţiştilor că ştia că este condamnat, dar nu credea că este şi căutat de autorităţi.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here