Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun și săptămâna viitoare!

0
45

Săptămâna viitoare acțiunile de control vor continua pe toate liniile de transport.

Controlorii STPT vor acțiuna alături de polițiștii locali, asta în condițiile în care în ultima perioasă s-a observat apariția unui număr tot mai mare de persoane fără adăpost, persoane care prin comportamentul lor întăresc suspiciunea săvârșirii de infracțiuni pe mijloacele de transport.

Săptămâna aceasta, activitatea de control s-a desfășurat cu precădere pe liniile expres, însă nu au fost neglijate nici celelalte linii de transport în comun.

În urma controalelor efectuate au fost identificate mai multe persoane care circulau fără titlu de călătorie, iar pe liniile de tramvai ce tranzitează zona centrală a orașului au fost identificate 3 persoane ce practicau cerșetoria (atașăm poze cu persoanele ce au fost coborâte din mijloacele de transport pe motiv că circulau fraudulos, practicau cerșetoria, deranjau ceilalți călători).

”Echipele noastre de control au fost prezente într-un număr foarte mare pe mijloacele de transport care făceau obiectul sesizărilor călătorilor la dispeceratul STPT privind prezența unor cetățeni cunoscuți ca hoți de buzunare care acționau în special în zona Piața Traian – Piața 700”, spun reprezentanții STPT.

Călătorii sunt rugați să păstreze curățenia în mijloacele de transport și să sesizeze orice problemă legată de aceste aspecte la Dispeceratul Central al STPT la numărul de telefon 0356 803 716.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here