Şi-a lăsat copilul şi a dispărut fără urmă! Poliţiştii, pe urmele tinerei de 22 de ani

0
164

Poliţiştii caută o tânără de 22 de ani, care a dispărut încă de sâmbătă.

Oamenii legii au fost sesizaţi de dispariţie abia ieri, de către concubinul mamei tinerei.  Mai exact fata din judeţul Alba a venit în vizită la mama sa de Paşte, împreună cu copilul ei de doar opt luni, în localitatea Baru din judeţul Hunedoara. Sâmbătă însă, tânăra a anunţat că merge să-şi cumpere ţigări, iar de atunci nu mai ştie nimeni nimic de ea. 

„În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că, la data de 08.04.2018, tânăra, împreună cu fiul ei, în vârstă de 8 luni, au venit în vizită în Comuna Baru, la domiciliul mamei sale, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. La data de 14.04.2018, în jurul orei 18:00, tânăra a plecat de la domiciliul mamei sale pentru a se deplasa la magazinul sătesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-și cumpăra țigări, însă, de la acea dată, nu s-a mai întors la domiciliul mamei sale, pentru a-şi îngriji fiul minor”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Semnalmentele: înălţime 1,55 m., greutate 50-55 kg., faţă ovală, păr șaten-lung, constituție atletică (avea aplicate două piercing-uri sub formă de bobiță din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celălalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptă).

Tânăra are aplicate, pe antebrațul stâng, două tatuaje cu textele „Cipriany” și „Antonia”, iar în momentul plecării voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă și o vestă din material de fâș, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albă.

Cei care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here