Bunul simţ nu mai există! Timişoreni, prinşi în timp ce aruncau gunoaie pe domeniul public

0
56

Polițiștii locali continup verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează pe domeniul public deșeuri, formând rampe clandestine de gunoi.

Tot mai des în ultima perioadă sunt depistare în cadrul acțiunilor și persoane care aruncă resturi direct din autovehicule, spun poliţiştii locali.

Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, un bărbat a fost prins abandonând dintr-un autovehicul deșeuri diverse pe strada Bobâlna. Acesta a fost sancționat cu 1.000 lei.

Un altul a fost depistat aruncând dintr-o autoutilitară o cantitate considerabilă de resturi provenite din construcții, precum moloz, plastic pe strada Mircea cel Bătrân. Și în acest caz a fost aplicată o sancțiune de 1000 lei.

“Polițiștii locali atrag atenția cetățenilor că potrivit HCL 371/2007 modificată abandonarea de deșeuri pe domeniul public se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și de la 1500 la 2500 lei pentru persoanele juridice. În ultima perioadă au fost aplicate mai multe sancțiuni și ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni care au sprijinit Poliția Locală trimițând fotografii și imagini video în care au surprins persoane care atuncau resturi”, transmit rerpezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here