Timotion, aproape de start! Peste 4.000 de timișoreni s-au înscris la cursa caritabilă

0
91

Cel mai mare eveniment de alergare din Timişoara, în scop caritabil, care va avea loc în 22 aprilie, a înregistrat o creştere a numărului de participanţi cu aproximativ 30 la sută faţă de ediţia de anul trecut.

S-au încheiat înscrierile pentru a patra ediţie Timotion, cu 4154 de persoane înscrise, dintre care 3417 de persoane sunt şi confirmate. Suma adunată din taxele de participare, care urmează să fie donată celor 18 proiecte beneficiare ale programului, este de 162.000 de lei. Organizatorii îndeamnă însă publicul să continue donaţiile în următoarele zile pentru a atinge întreaga sumă necesară ca toate proiectele să fie realizate: 275.000 de lei.

Implicarea în Timotion este posibilă pentru toată lumea. Chiar dacă sunt persoane care nu vor alerga şi nu sunt prezente la start, dar vor să facă parte din această comunitate, pot să facă donaţii pentru proiectele Timotion. Cât de mică e suma, dacă sute chiar mii de persoane răspund la acest apel şi susţin fenomentul de implicare şi participare civică, vom reuşi împreună să sprijim iniţiatorii proiectelor şi să contribuim la dezvoltarea comunităţii”, a spus Cristina Potra Mureşan, coordonator Timotion.

A patra ediţie Timotion are loc în 22 aprilie 2018, în Piaţa Libertăţii, de la ora 9.00, când are loc startul primei curse dintre cele 6.

Evenimentul poate fi urmărit live la următorul link: https://livestream.com/Romania-Live-Events/Timotion2018.

Până atunci, Alergotura mai organizează o tură de alergare specială, în 14 aprilie, de la ora 9.00, ca să pregătească traseele curselor şi să le cureţe de gunoaie. Toţi cei interesaţi pot participa, cu rugămintea din partea organizatorilor de a avea mănuşi. Detalii despre tura de alergare în scop ecologic: https://www.facebook.com/events/847185072151066/.

Detalii despre proiecte, curse și programul evenimentului sunt pe site-ul evenimentului www.timotion.ro. Publicul este invitat să urmărească noutățile și pe pagina de Facebook Timotion.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here