Roxana Iliescu- Un vicepresedinte amnezic si fara cuvant!

1
575

Dupa ce a pierdut detasat alegerile pentru sefia PMP Timis unde a obtinut doar 17 voturi Roxana Iliescu a facut un gest normal si si-a anuntat public demisia din partid pe site-ul de socializare Facebook. Aici a postat următorul mesaj: “Avand in vedere incălcarea grosolană a tuturor normelor interne ale partidului din care pana astazi am făcut parte, intrucât nu vreau sa fac parte dintr- un troc politic, îmi anunt DEMISIA din PMP.”

Intr-o tara civilizata cand fortezi alegerile intr-un partid, cum a făcut-o Roxana Iliescu, încă vicepreședinte la CJ Timiș, iar in urma competitiei obtii doar 17 voturi, iar contracandidatul tau peste 300 este normal sa iti iei jucariile si sa pleci acasa. In prima faza asa a facut si vicepresedintel CJ Timis Roxana Iliescu care si-a anuntat public demisia. Dupa noua zile domnisoara Iliescu nu mai vrea sa vorbeasca despre acest subiect. Intrebata cand isi va da demisia si in scris Iliescu a raspuns sec: ” Nu vreau sa vorbesc despre acest subiect, va rog sa ma intelegeti“, a declarat pentru Gazeta din Vest Roxana Iliescu.

Culmea este ca subiectul despre care Roxana Iliescu nu vrea sa vorbeasca este pornit chiar de aceasta, care probabil intr-un acces de furie, a declarat in fata colegilor de la Bucuresti ca va demisiona. Analizand probabil situatia la rece Iliescu si-a dat seama ca daca pleaca de la CJT (Consiliul Judetean Timis) ajunge pe drumuri si nu va mai avea de unde sa incaseze un salariu baban de peste 10.000 de lei lunar.

zonia.ro

1 COMENTARIU

  1. O curva politica. Pai mai tata , cand spui ca demisionezi pai fao. Altfel esti o mincinoasa, o ipocrita , o oportunista, fara caracter, fara coloana, fara morala, cu mult tupeu si nesimtire. Intr un cuvant … curva politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here