Substanţe interzise, descoperite în mașina unui sârb, în vama Moravița

0
47

Poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au descoperit şi confiscat 149 comprimate Bromazepam, substanţe aflate sub control naţional, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Ieri, în jurul orei 08:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat de 58 de ani, cetăţean sârb, la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat în Serbia. În urma controlului asupra bagajelor bărbatului, polițiștii de frontieră inspectori vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, 149 comprimate Bromazepam, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional. Bărbatul a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here