Urmărit general, prins în vama Cenad! Încerca să fugă din ţară şi să scape de pedeapsă

0
59

Poliţiştii de frontieră din Timiş au depistat în vama Cenad un bărbat dar în urmărire generală, care avea de executat un an și șase luni în spatele gratiilor, pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

„În data de 02.04.2018, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, cetăţeanul român P.I., în vârstă de 55 de ani, cu domiciliul pe raza județului Caraș-Severin, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Audi înmatriculat în România”, spun poliţiştii de frontieră.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și avea de executat o pedeapsă de 1 an și șase luni.

Bărbatul a fost reţinut şi predat mai apoi unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.