Nesimţire fără limite! Timişoreni prinşi în timp ce abandonau gunoaie cu camioneta

0
90

Polițiștii locali timişoreni, cu ochii pe cei care aruncă deşeuri pe domeniul public.

Aceştia au acționat zilele trecute pentru luarea măsurilor legale în cazul unui conducător auto de vehicul de transport care a abandonat o cantitate semnificativă de deșeuri pe str. Ovidiu Cotruș.

Cel care a efectuat transportul punându-și astfel la dispoziție autovehiculul a fost sancționat cu amendă de 2000 lei conform HCL 371/2007 modificată. Tot cu proces-verbal s-a ales și cel care a abandonat deșeurile, acesta fiind sancționat conform Legii 211/2011 cu 2000 lei”, spun poliiştii locali.

O altă persoană a fost sancționată cu suma de 1000 de lei după ce a fost surprinsă abandonând deșeuri în Piața Plevnei, pe domeniul public.

De la începutul acestei luni, polițiștii locali au aplicat un număr de 117 sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse abandonând deșeuri pe domeniul public.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția cetățenilor că acțiunea desfășurată de operatorul de salubrizare Retim începe din data de 16 aprilie, motiv pentru care nu trebuie să abandoneze deșeurile la colț de stradă deoarece riscă din acest motiv sancțiuni contravenționale„, mai spun poliţiştii.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.