Autoutilitară, făcută scrum! Incendiul a fost provocat  

0
70

Pompierii arădeni au fost solicitați noaptea trecută să intervină de urgență pentru a stinge o camionetă cuprinsă de flăcări.

Pompierii spun că cel mai probabil focul a fost pus intenționat, iar mașina a ars ca o torță, în condițiile în care, în remorcă, erau piese auto, care au luat foc ușor. Din fericire însă nu s-au inregistrat victime, ci doar pagube materiale.

”Detașamentul de Pompieri Arad, a intervenit în aceasta noapte cu o autospeciala de stingere, 1 ofițer și 4 subofițeri în municipiul Arad, la un incendiu ce se manifesta la o autoutilitara. La sosirea echipajului, tot compartimentul de marfa ardea violent, focul fiind favorizat de prezenta materialului combustibil din autoutilitara (piese auto) și propagat la o parte a cabinei. După aproximativ 30 minute de intervenție incendiul a fost lichidat. Autoutilitara a ars în proporție de 80% Cauza probabila a incendiului „folosirea cu intenție a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului”, transmit reprezentanții ISU Arad.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.