Un tânăr de 29 de ani a rămas fără maşină la frontieră! Ce s-a întâmplat?

0
208

Poliţiştii de frontieră de la Naidăș, județul Caraș-Severin, au depistat la controlul de frontieră, un bărbat care conducea un autoturism marca Audi A5, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece.

În data de 22.03.2018, ora 14.40 , la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăș, județul Caraș-Severin, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Caraș-Severin, la volanul unui autoturism marca Audi A5, înmatriculat în Austria. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria“, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Șoferul a declarat însă, poliţiştilor că el a cumpărat maşina în luna iunie 2017, din Austria, fără să ştie că era căutată de autorități. Totodată, persoana în cauză a specificat și faptul că autoturismul fusese achiziționat în leasing și că… a uitat să mai plătească ratele.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 16.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here