Timişorenii, invitaţi la un antrenament de încălzire pentru Timotion!

0
40

Asociația Club Sportiv Alergotura și Fundația Comunitară Timișoara invită timișorenii la un antrenament de încălzire pentru cel mai mare eveniment de alergare în scop caritabil din Timișoara.

În 31 martie 2018, sâmbătă, de la ora 1o, va avea loc WarmUP Timotion, o tură de alergare cu pornire din Piața Libertății. Traseul va fi unul lejer, pe străzile din centrul Timișoarei, pe trotuare și în zona pietonală. Organizatorii vor să testeze traseul pentru Cursa Ness – Distracție pe Roți, astfel că sunt așteptate la eveniment cât mai multe persoane care se deplasează în scaun cu rotile, pasionați de role sau de trotinetă.

Ne pregătim pentru alergarea din 22 aprilie și vrem să ne asigurăm că pentru Cursa Ness – Distracție pe Roți participanții se vor simți foarte bine. Va fi un eveniment mai puțin aglomerat și sperăm să le stârnim interesul celor care se deplasează în scaun cu rotile. Intenția noastră este ca anul acesta, la Timotion, să avem un număr mai mare de participanți din această categorie. Așadar, îi rugăm pe toți cei care cunosc persoane care se deplasează în fotoliu rulant să le spună de eveniment și, de ce nu, chiar să-i însoțească. Vom organiza o alergare ușoară, pe un traseu scurt, pe care-l poate parcurge oricine”, a spus Cristina Potra Mureșan, coordonatoarea Timotion.

Participarea la evenimentul WarmUP Timotion este gratuită.

Cu această ocazie, organizatorii le reamintesc celor interesați să se înscrie la a patra ediție Timotion până în 8 aprilie. Taxele de participare vor fi donate celor 18 proiecte care au nevoie de susținerea comunității. Din 2018, Timotion devine un eveniment caritabil regional, oferind sprijin pentru proiecte din alte județe precum Hunedoara și Arad.

Obiectivele acestei ediții sunt ambițioase: valoarea donațiilor pe care organizatorii și-au propus să o atingă este de 275.000 de lei, cu 40 la sută mai mult decât în 2017. Pentru ca acest lucru să se întâmple, la start sunt așteptați în 2018 peste 3000 de participanți.

zonia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.