Robu a mințit! Nu are teren liber în zona stadionului pentru construcția noii săli polivalente

0
99

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a mințit în legătură cu faptul că Primăria dispune de terenul necesar pentru construcții noi săli polivalente în apropierea stadionului Dan Păltinișan.

Mai exact, în plenul de astăzi, pe ordinea de zi a apărut un proiect care vizează achiziționarea unor clădiri de pe un teren din apropierea stadionului, care ulterior ar urma să fie demolate pentru ca locația să fie potrivită pentru construcția noii săli.

Pe terenul în suprafaţă de 17.050 mp este intabulat cu drept de proprietate Municipiul Timişoara – domeniul public, la sarcini fiind înscris dreptul de admnistrare şi dreptul de folosinţă pentru SC Electrometal SA Timişoara. Construcţiile aflate pe teren sunt în proprietatea SC Electrometal SA Timişoara şi se află în paragină (…) În concluzie, apreciem că este oportună achiziţionarea construcţiile proprietatea SC Electrometal SA, în vederea eliberării terenului”, se arată în proiectul de hotărâre.

Administraţia judeţeană pune la dispoziție un teren liber, în localitatea Giroc, la doi pași de Timișoara, însă primarul Robu nici nu vrea să audă de acestă locație și vrea ca sala polivalentă să fie construită chiar în apropierea stadionului.

Costurile pentru achiziționarea clădirilor urmează să fie suportate de Primăria Timișoara, din bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here