Accident teribil pe autostrada A 1, între Lugoj și Timișoara! O persoană și-a pierdut viața

0
76

Accidentul a avut loc în această dimineață  în jurul orei 7.00, în dreptul localității Buziaș, pe autostrada A1.

Șoferul unui microbuz înmatriculat în Bulgaria nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față, l-a acroșat și la proiectat practic în parapetul de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, au rezultat 3 victime: în autoturismul mic, au fost 2 persoane, dintre care o victimă de sex masculin decedată, iar cealaltă victimă în stare gravă, iar în microbuz, o victimă de sex masculin, de etnie bulgară, conștientă și cooperantă. Ambele victime au fost transportate la spital.

La km 492 pe sensul  de mers Lugoj-Timișoara, un microbuz de transport marfă înmatriculat în Bulgaria condus de un cetățean bulgar, nu păstrează distanța regulamentară față de autoturismul marca VW Polo care se deplasa în față, pe aceeași direcție de mers pe banda 1, și îl lovește din spate, autoturismul Polo fiind proiectat în parapeții de pe zona marginală. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto din autoturismul VW Polo, și rănirea pasagerului din dreapta față, care a fost transport la Spitalul Județean Timișoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma efectuării cercetării la fata locului s-a stabilit faptul că accidentul s-a produs datorită nepăstrării distanței în mers față de auto din față, vinovat fiind șoferul microbuzului”, spune Valentin Burtă, comisar șef Poliția Autostrăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here