Universitatea Politehnica participă la Conferința EAIE din Sevilla!

0
51

În perioada 12-15 septembrie, la Sevilla se desfășoară ediția 2017 a Conferinței anuale cu participare mondială organizată de Asociația Europeană pentru Internaționalizarea Educației (EAIE).

Două universități timișorene participă împreună cu alte 19 universități românești sub sigla StudyinRomania: Universitatea Politehnica și Universitatea de Vest. Deplasarea este susținută de Consiliul Național al Rectorilor, iar delegația română este însoțită de Sorin Câmpeanu, președinte CNR.

Conferința include o mare expoziție cu oferte educaționale din diferite țări europene și de pe alte continente. Atmosfera este una dinamică, tinerească, spiritul academic împletindu-se cu cel de prietenie și cu dorința de a dezvolta cât mai multe parteneriate internaționale solide în domeniul universitar.

Prima zi de târg a fost foarte aglomerată. La ora 14:30 (miercuri, 13 septembrie) va avea loc recepția României la expoziție, unde sunt invitați membrii ai Comisiei Europene și Non-europene. Deseară  va avea loc o întâlnire cu reprezentanții comunității de români din Andalusia” a precizat Lia Dolga, directorul Departamentului de Relații Internațional, UPT.

La deschiderea conferinței au participat autoritățile naționale și toate televiziunile spaniole.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here