Polițiștii locali caută mopediștii care au trecut prin pasajul pietonal Jiul!

0
52

Polițiștii locali au constatat că în ultimele trei zile un număr de 6 conducători de mopeduri au circulat cu astfel de vehicule prin pasajul pietonal de pe str. Jiul, aceștia urmând să fie identificați și sancționați.

Reamintim că în această locație există indicator care interzice pătrunderea mopedurilor, motocicletelor etc prin pasajul pietonal, fiind amplasate și camere video pentru a-i depista pe cei care nu respectă legislația în vigoare. Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 pentru astfel de fapte sunt între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cetățenii au reclamat în mai multe rânduri că persoane care conduc mopeduri sau motociclete circulă cu acestea prin pasajul pietonal și, din cauza faptului că acesta este închis, în interior aerul devine irespirabil pentru pietonii și bicicliștii care trec prin pasaj.

Poliția Locală Timișoara face apel la aceste categorii de conducători să respecte prevederile legale, în caz contrar fiind sancționați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.