Supercupa Romaniei se joaca la Lugoj, dar si O sansa unica de a vedea glorii ale Romaniei pe parchet

0
53

Un meci unic, dar si un eveniment special, de caritate! Noul sezon din futsalul românesc se apropie de start. Săptămâna aceasta sunt programate meciurile din prima etapă a Ligii I. Startul în noul sezon va fi dat însă la Lugoj, acolo unde marți, 22 august, de la ora 20.00, se va disputa Supercupa României, între campioana Autobergamo Deva și Informatica Timișoara, deținătoarea Cupei.

„Va fi un eveniment deosebit, pe care Primăria din Lugoj a dorit să-l organizeze. Ne bucură faptul că un asemenea meci se va juca într-un loc unde se dorește popularizarea futsalului și sunt convins că va fi un succes”, a declarat, pentru www.frf.ro, Robert Lupu, antrenorul-jucător al echipei Informatica Timișoara și al primei noastre reprezentative.

„Supercupa de la Lugoj” nu va marca doar duelul dintre Autobergamo Deva și Informatica Timișoara. Primăria din Lugoj a reușit ca înaintea confruntării dintre cele două mari forțe ale futsalului românesc să organizeze un alt eveniment deosebit, o partidă între „Gloriile Banatului” și “Gloriile României”! În fruntea “Gloriilor Banatului” se va afla fostul internațional Iosif Rotariu, în timp ce “Gloriile României” vor fi conduse în teren de Miodrag Belodedici! Confruntarea va avea un scop caritabil, toate încasările urmând să fie donate Kasandrei Rotariu.

„Supercupa României e un meci deschis oricărui rezultat, e o sărbătoare. Noi ne-am câștigat acest drept prin victoria din finala Cupei. E clar, Autobergamo, mai ales după ultimele transferuri, e favorită, așa cum a fost și în finala Cupei. Ne vom juca însă șansa, vom trage cu dinții pentru a câștiga un nou trofeu pentru Timișoara”, a spus Robert Lupu.

Gloriile Banatului: Călin Frunză, Constantin Varga, Ionel Bărbosu, Florin Bătrânu, Octavian Popescu, Sorin Vlaicu, Petre Vlătănescu, Marcel Băban, Adrian Săvoiu, Leontin Doană, Călin Mada, Alin Paleacu. Antrenor: Octavian Roșca.

Gloriile Naționalei: Silviu Lung, Iosif Rotariu, Paul Codrea, Anton Doboș, Ovidiu Petre, Dorinel Munteanu, Cristian Dancia, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Rodion Cămătaru și Aurel Țicleanu. Antrenor: Emerich Dembrovschi.

Biletele se pot achizitiona de la Sala Ioan Kunst Ghermanescu sau de la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Timisoara(str M. Eminescu nr 2A, tel 0256/490469)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here