Femeie bătută în plină stradă, la Timișoara! Polițiștii, chemați de urgență pe strada Brașov

0
36

Un nou scandal a izbucnit astăzi între clanurile de romi din Timișoara! Polițiștii au fost solicitați de urgență pe strada Brașov, acolo unde doi țigani au agresat o femeie, tot de etnie romă.

Femeia a fost bătută destul de serios și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Omul de pe Tudor Vladimirescu mă amenință să ies afara din casa mea și să dau banii de frică. M-a distrus. M-a distrus. Mi-a distrus fața, n-o să-mi mai revin toată viața mea. Eu n-am avut contact cu ei, nu m-am certat cu ei, numai mă amenință, vor să mă omoare, mă urmăresc imediat cum ies din casă. În fața casei mele m-au bătut. Nu știu ce ce vor să-mi ia casa, așa e legea lor în țara asta. Nu știu ce vor țiganii aceștia”, a spus femeia lovită.

Se pare că disputa între cele două clanuri este una mai veche și totul ar fi pornit de la o casă. Femeia bătută astăzi spune că de mai multă vreme este terorizată de membrii clanului rival. Cei doi agresori au fugit însă, în momentul în care mai mulți vecini au ieșit în stradă.

A ajuns la noi după ce a fost agresată și este conștientă. În urma investigațiilor făcute, starea ei este stabilă. A fost evaluată și cu computerul tomograf, va fi evaluată și de un neurochirurg și dacă sunt negative toate rezultatele, adică dacă nu găsim nimic în urma traumatismului, o să-i dăm drumul acasă”, a declarat Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara.

Femeia a făcut deja o plângere la poliție, care acum îi caută pe atacatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.