Urmărit internațional, prins de polițiști la Cenad!

0
33

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un bărbat, cetăţean român, urmărit internațional, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În data de 14 august, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, un tânăr în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinți. În urma verificărilor însă, poliţiştii au constatat că bărbatul figura în bazele de date Interpol ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 28 ianuarie 2017.

Persoana în cauză era căutată în vederea executării pedepsei privative de libertate de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

”Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here