Kosovar, depistat la frontiera cu Serbia!

0
39

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat kosovar care a încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la ”frontiera verde”.  Bărbatul a declarat polițiștilor că intenționa să ajungă în Franța.

În data de 30.07.2017, în jurul orei 07.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara, în cooperare cu jandarmi din cadrul I.J.J Timiș, au desfășurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere, în urma căreia au depistat, în apropierea localităţii  de frontiera Beba Veche, o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, dinspre Serbia spre România”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Persoana în cauză, care nu își justifica prezența în zonă, a fost condusă la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, iar în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că este vorba despre un tânăr din Kosovo, în vârstă de 26 ani.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în cursul aceleiași zile, cetățeanul kosovar a fost predat, în baza acordului de readmisie încheiat între U.E. și Serbia, autorităţilor de frontieră sârbe pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here