ANUNȚ VOLUNTARIAT „TU CE FACI VARA ASTA?”

0
62

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș, cu sediul în Timișoara, str. B-dul Revoluției, nr. 17, recrutează voluntari în cadrul CORPULUI VOLUNTARILOR DE MEDIU ADID TIMIȘ prin care să demarăm, împreună cu voi dorința cetățeanului pentru un mediu mai curat. Cu ajutorul acestui CORP AL VOLUNTARILOR DE MEDIU încercăm să contribuim la schimbarea mentalității cetățenilor timișeni asupra Colectării Selective a Deșeurilor.

Ești o persoană responsabilă, activă, empatică, creativă? Vrei sa fii voluntar în cadrul CORPULUI VOLUNTARILOR DE MEDIU ADID TIMIȘ? ADID Timiș îți acordă șansa de a te implica activ în derularea proiectelor care susțin realizarea unei colectări corecte a deșeurilor menajere.

Dacă și tu crezi că soluțiile depind de implicarea fiecăruia dintre noi, Asociația ADID TIMIȘ te invită să fii voluntar și să te implici împreună cu noi ! Mai multe informații despre Asociația ADID TIMIȘ sau despre activitățile pe care le desfășurăm puteți regăsi consultând website-ul nostru (adidtimis.ro) sau accesând pagina noastră oficială de Facebook (Adid Timis). Pentru a vă înscrie, nu ezitați să ne contactați: -adresă de e-mail: adidtimis@yahoo.com; -număr de telefon: 0256.406.452; Sau direct la sediul ADID TIMȘ.

Daca vrei să faci parte din proiectele noastre, tot ce îți cerem la schimb este un pic din timpul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here