Mai multe drumuri județene ar urma să intre în reabilitare!

0
47

Zece drumuri județene din Timiș vor fi reabilitate cu bani de la Guvern! Prin Programul Național de Dezvoltare Locală a fost alocată suma de 150.000 de lei, pentru modernizarea a 10 artere circulate din județ.

Drumurile care urmează să fie reabilitate sunt: Centura Ocolitoare Timișoara – Aeroport; Timișoara – Moșnița Nouă; DN6 – Săcălaz; Rovinița – Percosova – Gherman; Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar; Valea Lungă Română – Cliciova; Șipet – Folea; Lucareț – limită județ Arad; Seceani – Fibiș; Bazoșu Nou – Recaș.

Conform președintelui CJT, Călin Dobra lucrările vor începe cel mai probabil anul viitor.

Toate cele 10 drumuri sunt prinse la finanțare, în valoare totală de 150.000 de lei. S-a dat ordinul de ministru cu aprobarea finanțării pentru cele 10 proiect, acum lucrăm la documentație, după care se va semna contractul de finanțare, cel mai probabil în toamna acestui an. Data de 30 noiembrie este termenul de semnare a documentației cu Ministerul Dezvoltării pentru cele 10 drumuri. Am început deja procedurile pentru studiile de fezabilitate, mai trebuie făcut proiectul tehnic, dupa ce semnăm contractul. Ca termen e greu să spun dar cel mai probabil anul viitor toate cele 10 drumuri vor intra în reparații”, spune Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here