Țigări de contrabandă, ascunse într-un autocamion!

0
43

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit și confiscat 660 de pachete cu ţigări de proveniență Duty Free, pe care un cetățean sârb a încercat să le introducă ilegal în țară.

 Ţigările erau ascunse în capitonajul și plafonul unui autocamion și urmau să fie comercializate pe piața neagră de desfacere din România.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a declarat că nu deține produse accizabile, însă, acționând în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra automarfarului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a stabilit că ţigările au fost cumpărate din Serbia şi urmau să fie introduse ilegal în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei și i s-a interzis intrarea în România pentru o perioada de 5 ani. De asemenea, ţigările, în valoare de aproximativ 10.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul PF până la plata amenzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.