Veste bună pentru locuitorii din Calea Lipovei! O nouă investiţie prinde contur la Timişoara!

0
101

Bazine de înot, un teren de tenis şi unul polivalent, spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii. Sunt promisiunile primarului Timişoarei pentru cei care locuiesc în zona Lipovei.

Acolo se va construi un complex sportiv şi de petrecere a timpului liber, care i-a dat multe bătăi de cap edilului.

Nu am dormit în tot acest timp de când le-am promis timişorenilor din Calea Lipovei că vom face acolo un complex sportiv şi de agrement, aşa cum nu ştiu în câte locuri din ţară există. Vorbim despre un bazin de înot acoperit, unul în aer liber, un teren de tenis cu nocturnă, unul polivalent de minifotbal, handbal şi baschet, locuri de joacă şI spaţii verzi”, a explicat primarul Timişoarei, Nicolae Robu care a anunşat că în cel mai scurt timp va fi scoasă la licitaţie realizarea studiului de fezebilitate şi a proiectului tehnic.

Apoi, se va face achiziţia lucrărilor propriu-zise, care se vor finaliza abia peste doi ani. Asta pentru că, investiţia este una complexă.

Complexul din Calea Lipovei va avea un frate în zona Buziaşului, unde în plus se va construi şi un stadion de 15.000 de locuri.

Toate aceste investiţii vor fi realizate cu bani de la bugetul local.

Următorul e in cale Buyiaşului + şi un stadion care va inceput va avea 5 mii de leocuri apoi va fi extins cu încă 5 mii şi într-o a treaia etapă 2500 şi a patra 2500. PE bugetul local 15 mii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here