Părinți, prinși de polițiști în timp ce încercau să își scoată copilul, ilegal din țară!

0
54

Dimineață plină pentru polițiștii de frontieră timișeni! În jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, trei persoane de cetățenie română. Polițiștii au trecut însă și la verificarea mașinii și… surpriză! Pe bancheta din spate a autoturismului mai era un copil, ascuns sub o pătură pentru a trece neobservat.

În urma verificărilor polițiștilor, aceștia au aflat că minorul ascuns este copilul pasagerilor, pentru care cei doi au prezentat, ulterior, o carte de identitate eliberată de autoritățile italiene.
Părinții copilului au declarat că intenţionau să-l ia cu ei în Italia şi au apelat la această metodă pentru că nu aveau documente legale care să le permită călătoria cu minorul în străinătate.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here