Accident teribil! Un bărbat fără permis și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina

0
118

Accidentul s-a produs seara trecută în jurul orei 23.00! Polițiștii din Moldova Nouă, județul Caraș-Severin au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe D.J. 571 A, în afara localității Moldovița.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Gârnic, a condus o autoutilitară încărcată cu material lemnos pe D.J. 571 A, dinspre Moldovița spre Padina Matei. Nedeținător al unui permis de conducere, bărbatul nu ar fi adaptat viteza pe un sector de drum în rampă iar într-o curbă spre dreapta a pierdut controlul autoutilitarei, a părăsit carosabilul prin partea stângă și s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se într-un copac”, spun reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea ușoară a pasagerului pe locul din dreapta, cel din urmă fiind transportat la spitalul din Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc acest accident și dacă pentru materialul lemnos transportat existau documente legale de proveniență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here