Trupe una şi una, la cel mai nou festival, organizat lângă Timişoara

0
50

Timişul se mândreşte din acest an, cu un nou eveniment dedicat iubitorilor de muzică.

Este vorba despre “Câta Festival”, iar prima ediţie va avea loc în perioada 24-26 august 2017, pe malul râului Timiș, în apropierea localității Șag, între o plajă generoasă și un luminiș de pădure.

Evenimentul este unul axat pe creația muzicală contemporană, cu artiști a căror operă este influențată în mare măsură de tradițiile și folclorul din zonele sau țările din care provin, încadrate în curentul etno, (etno-jazz, etno-rock, etno-pop, psycho-folk, etno-folk, neo-folk, folk-urban).

Pe scenă vor urca atât artiști români cât și artiști invitați din țări precum Turcia, Serbia și Bulgaria. Din line-up-ul acestei prime ediții fac parte următoarele trupe care vor cânta pe scena mare: Baba Zula, Domino, Rodion G.A., Subcarpați, Pero Defformero, Nelu Vlad & Formația Azur, Kottarashky & The Rain Dogs, Survolaj, Impex”, anunţă organizatorii.

Serile se vor încheia cu cântări acustice la foc de tabără, invitații din acest an fiind artiști  emblematici ai scenei muzicale românești, precum, Artan & Suedezu’, de la Partizan, Călin Pop de la Celelalte Cuvinte și Berti Barbera & Nicu Patoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here