Proprietarii de terenuri care nu și le întrețin vor plăti supraimpozite!

0
28

Atenție timișoreni! Polițiștii locali timișoreni monitorizează în permanență situația terenurilor din oraș, pentru a vedea dacă sunt îngrijite sau nu! Asta pentru că proprietarii au obligația să le igienizeze și să le cosească de buruieni și de plante alergene, precum ambrozia, care afectează sănătatea populației. În cazul în care nu se conformează, riscă amenzi usturătoare și impozite mărite chiar și cu 500%.

În ultima săptămână, alți 13 proprietari de terenuri au fost sancționați, cu amenzi de câte 2500 lei, conform HCL 371/2007 modificată, în zone precum Calea Torontalului, Aradului, L. Rebreanu, Mareșal C-tin Prezan, C. Buziașului, Armoniei, Legumiculturii, C. Martirilor, Moise Nicoară, Tacit.

Poliția Locală va întocmi pentru fiecare proprietar care nu respectă legislația, dosare care vor fi înaintate, în cazul în care nu sunt igienizate, către Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara pentru supraimpozitarea pentru fiecare teren în parte.  Potrivit legislației în vigoare, terenurile neîntreținute vor fi supraimpozitate cu 250% sau 500%, în funcție de starea terenului constatată în urma verificărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here