Un tânăr din Timiș a încercat să iasă din țară cu un buletin fals! S-a folosit de datele fratelui său

0
58

Un tânăr din Timiș a încercat să iasă din țară cu documente false. Acesta s-a folosit de datele persoanele ale fratelui său, dar a fost prins la frontieră de către polițiști.

Totul s-a întâmplat seara trecută, când în Punctul de Trecere a Frontierei Lunga, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, ca pasager într-un autoturism, un tânăr care s-a legitimat cu o carte de identitate ce părea a fi falsă. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul are 28 de ani, este din județului Timiș, iar documentul este fals. Pe buletin era aplicată fotografia sa, însă datele de identitate erau ale fratelui său.

Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost cercetat pentru săvârşirea unor infracţiuni rutiere şi nu deţinea permis de conducere, și astfel a considerat că e mai avantajat dacă foloseşte identitatea fratelui său. Așa că a făcut rost de un buletin fals, pentru care a plătit 400 de euro.

Polițiștii fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, fals privind identitatea, precum și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here