Hoți prinși după o urmărire ca în filme! Polițiștii au tras și focuri de armă

0
38

S-au auzit focuri de armă pe străzile din Timișoara! Totul s-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 iulie, când polițiștii au plecat în urmărirea unor hoți ce au furat aparate electrice dintr-un depozit din Șag. Polițiștii au reușit să-i prindă pe fugari abia în Timișoara, unde au fost nevoiți să tragă și focuri de armă.

În mașina în care se aflau patru tineri cu vârste curpinse între 16 și 19 ani, polițiștii au depistat mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.

În urma cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii au depistat alte două persoane, de 18 și 33 de ani, care au reușit să fugă cu altă mașină. De asemenea, în urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost găsite în interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la pătrunderea prin efracție.

Prejudiciul în valoare de 20.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubitului.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Patru dintre bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here