Artisans Bazaar vine cu o propunere inedită! Descoperă cadourile ascunse în Cetate

0
49

Asociația Noi Re-Creăm organizează a 13-a ediție a Artisans Bazaar, târgul creatorilor de handmade și al designer-ilor locali, care aduce împreună atmosfera caldă, talentul și oamenii îndrăgostiți de oraș.

Sâmbătă si duminică, 15-16 iulie, intre orele 12.00-21.00, Grădina Clubului D’ Arc din Piața Unirii își deschide din nou porțile. De data aceasta, organizatorii propun o abordare inedită, prin care doresc să marcheze deopotrive pasiunea artizanilor pentru creațiile lor, cât și aproprierea timișorenilor de frumos.

“Cadouri” semnate de artizani vor fi “uitate” in ziua de vineri, 14 iulie, în locuri vizibile și accesibile din Piața Unirii.

Trecatorii si cei ce se opresc pentru a se bucura de oraș vor descoperi “cadoul lor”, o surpriză agreabilă într-o zi toridă de vară.

Inițiativa are menirea de a reaminti că “frumosul” nu a dispărut din viețile cotidiene, că trebuie să îl vedem si sa il primim, dar și că fiecare dintre noi e dator să își amintească că a dărui e un act necesar”, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here