Polițiști locali, înjurați de oamenii străzii pentru că… i-au trezit din somn!

0
57

Polițiștii locali au depistat de la începutul lunii iulie și până acum, 35 de cerșetori și oameni ai străzii, care fie apelau la mila publică, fie consumau băuturi alcoolice ori dormeau în diferite zone ale orașului, inclusiv în parcuri.

Cei în cauză au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru verificări și preluare în baza de date, după care au fost predați centrului social de pe str. Telegrafului.

Polițiștii locali atrag atenția timișorenilor să nu le ofere bani pentru că în acest fel sunt menținuți în oraș și creează un real disconfort, iar de multe ori aceștia devin agresivi cu trecătorii. Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, două persoane care au fost depistate de polițiștii locali dormind pe iarbă lângă Liceul H. Coandă, au făcut scandal înjurând polițiștii în momentul în care au fost treziți pentru a fi luați din stradă. Unul dintre ei, care are un defect la picioare, este cunoscut polițiștilor locali fiind adus la sediul Poliției Locale de nenumărate ori și de foarte multe ori având un comportament agresiv.

Totodată, Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să sune la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 în cazul în care observă astfel de persoane pentru ca echipajele noastre să se deplaseze cât mai urgent pentru luarea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here