Copil de 5 ani, victima unui incendiu! Are arsuri pe 90% din corp

0
62

Un copil de numai 5 ani, nesupravegheat de părinți a vot victima unui incendiu! Acesta are arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Un incendiu puternic a izbucnit în curtea interioară a locuinței familiei din localitatea Țipari, în județul Arad. Părinții au sunat la 112 să anunțe că flăcările au cuprins o căpiță de fân și un adăpost de animale, însă nu și-au dat seama că micuțul lipsea.

În jurul orei 12.15 am fost anunțați de proprietari că în sat Țipari, comuna Sintea Mare, arde o căpiță și o anexă care funcționa ca adăpost de animale. Nu au specificat nimic despre faptul că există o victime. În momentul sosirii echipajului de pompieri, s-a constatat  că pe lângă căpița și adăpostul de animale incendiat există și o victimă, un copil de cinci ani cu arsuri pe aproximativ 80-90% din suprafața corpului”,  a declarat maiorul George Pleșca de la ISU Arad.

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic, pentru a-i oferi copilașului primul ajutor.

Micuțul este în stare extreme de gravă, cel mai probabil el urmând să fie transportat la București, la Spitalul de Arși, cu un elicopter.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here