Valori crescute de trafic în punctele de frontieră din vestul țării! Ce recomandă polițiștii?

0
48

Trafic intens la frontierele de vest, mai ales în această perioadă pentru că au început vacanțele! Polițiștii de frontieră recomandă tuturor șoferilor să folosească în primul rând aplicația în care pot vedea în timp real care este situația în fiecare vamă. Astfel, dacă timpii de așteptare sunt mari să folosească o rută alternativă.

Foarte multe persoane intră pe aplicația noastră și este de foarte mare folos pentru participanții la trafic. Fiecare participant la trafic poate să observe din timp, că de exemplu la PTF Cenad sunt timpi de așteptare de 50 de minute, iar la PTF Jimbolia sunt 10 minute, și atunci are posibilitatea să își refacă traseul printr-un alt punct unde timpii de așteptare sunt mult mai mici”, spune șeful de la Frontieră, Iancu Nicolaie.

Este deja cunoscut faptul că traficul la frontierele de vest, pe timpul verii, explodează! Astfel, polițiștii de frontieră anunță că au suplimentat numărul efectivelor din fiecare punct de trecere a frontierei, pentru ca cei care vor să iasă sau să intre în țară să nu fie nevoiți să aștepte prea mult timp în vamă.

În ceea ce privește măsurile pentru a asigura un trafic fluid și eficient prin punctele de trecere a frontierei în sezonul estival, Inspectoratul Poliției de Frontieră Timișoara a luat măsura suplimentării efectivelor până la capacitatea maximă pe fiecare sens de intrare și ieșire din România, atât cu personal, cât și cu tehnica aferentă  efectuării controlului de frontieră în acest sens”, anunță șeful Poliției de Frontieră Timișoara, Nicolaie Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here