Timisoara se impune dupa o lupta crancena cu bonus ofensiv pe terenul lui Dinamo

0
41

Stadionul Florea Dumitrache a gazduit partida dintre Dinamo Bucuresti si Timisoara Saracens din cadrul etapei a XIII-a din SuperLiga CEC Bank, in ciuda unei replici pe masura a alb-rosiilor, banatenii impunandu-se cu rezultatul de 38-16, desprinderea venind insa pe finalul jocului.

Timisoara Saracens a inceput in forta si a deschis scorul inca din primul minut cu un eseu marcat la centru de Vladut Zaharia ceea ce a usurat sarcina lui Stefano Hunt de a transforma. Liueli Simote a redus diferenta, dar timisorenii au avut nevoie de numai opt minute pentru a bate de doua ori defensiva gazdelor, eseurile avandu-i ca autori pe Madalin Lemnaru si Manumua Tevita.

La scorul de 17-3 in favoarea trupei lui Sosene Anesi, Liueli Simote a concretizat o noua lovitura de pedeapsa mai mult chiar dupa ce Marian Drenceanu a vazut cartonasul galben, Dinamo a marcat un eseu in superioritate numerica, autor Laurentiu Melinte si la pauza avantajul banatenilor era de numai patru puncte, 17-13.

Partea secunda a debutat cu Andrei Bucurescu trimis pe banca pedepselor si astfel Timisoara Sararcens s-a desprins prin reusita lui Manumua Tevita care astfel si-a trecut in cont dubla personala, eseu transformat tot de el. In minutul 50, Randall Morrison a fost eliminat temporar pentru zece minute si Liueli Simote a redus ecartul din lovitura de pedeapsa.

Rezultatul de 24-16 in favoarea timisorenilor s-a mentinut pana in ultimele trei minute cand Pieter Stemmet si James Doyle au finalizat in terenul de tinta al alb-rosiilor bucuresteni, astfel ca Timisoara Saracens isi pastreaza sansele de a obtine calficarea directa in semifinalele SuperLigii CEC Bank.

Pentru Timisoara Saracens urmeaza derbyul de pe Arena Zimbrilor, o partida restanta impotriva Stiintei Baia Mare, acolo unde se va deplasa si Dinamo Bucuresti in ultima etapa din sezonul regulat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here