Timisoara infrunta in Europa un nume imens al rugby-ului francez, Stade Francais

0
58

Timișoara Saracens, campioana României la rugby, vrea să lase o impresie frumoasă la ultimul meci pe care-l va susține pe teren propriu în grupa a 5-a din Challenge Cup, contra echipei Stade Francais, scrie site-ul competiției europene.

”Zdrobită în ultimul meci de Harlequins cu 75-3, Timișoara va căuta să dea o replică bună la ultimul meci pe care-l va avea acasă”, notează sursa citată, care menționează că deși Stade Francais are o evoluție inconstantă în Top 14 iar în grupa europeană ocupă locul 3, rămâne un adversar extrem de puternic pentru bănățeni.

În meciul din tur, de la Paris, Stade Francais a învins echipa română cu 27-0.

De asemenea, se precizează că francezii sunt obligați să învingă în partida de sâmbătă de la Timișoara pentru a mai avea speranțe de a ieși din faza grupelor.

Meciul dintre Timișoara Saracens și Stade Francais este programat pentru sâmbătă 14 ianuarie, ora 14,00, urmând să se dispute pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, oficialii bănățeni făcând eforturi pentru a dezgheța suprafața de joc și a avea terenul în condiții bune până la fluierul de start al partidei.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Scoția, avându-l la centru pe Mike Adamson, ajutat la cele două tușe de Keith Allen și Bob Nevins. Arbitrul nr. 4 este Mihai Irimia, iar arbitrul nr.5, Cristian Șerban.

Câștigarea returului cu echipa din Hexagon este obiectivul declarat al bănățenilor, deși lotul campioanei României este afectat de mai multe accidentări.

În clasamentul grupei a 5-a din Challenge Cup, după patru etape, primul loc este ocupat de Harlequins, cu 17 puncte, urmată de Edinburgh Rugby, cu 15 puncte, Stade Francais, cu 11 puncte și Timișoara Saracens, 0 puncte.

În ultima etapă din grupă, Timișoara va juca în deplasare cu Edinburgh pe 20 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.