Victorie mare pentru ACS Poli la Chiajna. Cu al treilea succes la rand banatenii au ajuns la 0!

0
220

Pe val! Chiar si pe sintetic… ACS Poli Timisoara a ajuns la trei victorii la rând în Liga 1, după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul Concordiei Chiajna.

In prima parte, singura ocazie a gazdelor, a apartinut lui Constantinescu, insa nu a profitat de o centrare foarte bună a lui Bucurică. Poli a amenintat poarta adversa prin suturi de la distanta, in principal cu Llorente si Artean in prim plan. Bănăţenii au început mai curajos partea a doua, dar Bălgrădean nu a fost învins de şutul de la distanţă al lui Artean. Replica ilfovenilor a venit prin Cristescu, dar acesta a tras în transversală. Mijlocaşul şi-a lăsat apoi echipa în inferioritate dupa ce a văzut roşu direct pentru un fault inutil la Novak. Timişorenii au profitat de jucătorul în plus şi au deschis scorul in urma unei faze controversate. Bălgrădean a vrut sa execute repede o lovitură liberă, dar mingea l-a lovit pe Drăghici, venit să-l blocheze. Atacantul lui Poli a marcat fără probleme, în pofida protestelor gazdelor. Trupa lui Ionut Popa a majorat diferența pe final când Albu a înscris în propria poartă, în prelungiri. 2-0 pentru violeti care au ajuns acum la 0 puncte, chiar la finalul turului si putem spune ca pentru ei acum incepe campionatul.

Pentru Timișoara urmează meciul de Cupa României cu Targoviste, ce se va disputa la Mioveni, miercuri.

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Bucurică, Albu, Tincu, Feussi (N. Roşu), Buleică (64, Serediuc), Melinte, Bărboianu, Grădinaru, Constantinescu (77, Pena), Cristescu.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Bocşan, Şeroni, Novak, Croitoru, Artean, Bărbuţ (81, Mailat), Doman (74, Cârstocea), Llorente, Drăghici (89, Vraciu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here