Turneu de vis! Trump il bate pe Ronnie O’Sullivan in setul decisiv in primul turneu de snooker organizat in Romania

0
182

Jucătorul englez de snooker Judd Trump a câştigat, duminică, turneul European Masters de la Bucureşti, desfăşurat la Circul Globus, după ce a trecut în finală de conaţionalul Ronnie O’Sullivan, scor 9-8.

Ronnie O’Sullivan, cvintuplu campion mondial, a condus cu 5-3 la finalul primei sesiuni. Judd Trump a revenit mai concentrat şi a câştigat următoarele trei frame-uri, inclusiv break-uri de minimum 100 de puncte consecutive, pentru a prelua conducerea. O’Sullivan, considerat favorit înaintea finalei, a părut aproape de victorie după ce a câştigat următoarele trei frame-uri şi a dus scorul la 8-6. Dar Trump a remontat handicapul şi şi-a adjudecat ultimele trei frame-uri. Finala European Masters de la Bucureşti s-a desfăşurat după sistemul cel mai bun din 17 frame-uri.

În semifinale, Ronnie O’Sullivan l-a învins fără drept de apel pe Neil Robertson, scor 6-0, în timp ce Judd Trump a câştigat cu 6-2 împotriva lui Mark Selby.

Bilanţul confruntărilor directe între Ronnie O’Sullivan şi Judd Trump a devenit egal, 7-7. Judd Trump (27 de ani) a câştigat cel de-al şaselea titlu de clasament din carieră. Finalistul European Masters de la Bucureşti a primit un cec de 35.000 de euro, iar câştigătorul a primit 75.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here