10 eseuri pentru o echipa de nota 10! Timisoara Saracens, lider in Cupa Regelui dupa doua etape

0
318

Victorie la pas si spectacol pe durata a 80 de minute. Pe stadionul Gheorghe Rascanu, in cadrul celei de-a doua etape din Cupa Regelui, Timisoara Saracens a obtinut o noua victorie cu bonus ofensiv invingand cu rezultatul de 69-7 pe Universitatea Cluj, astfel ca banatenii conduc in clasamentul competitiei prin cele zece puncte acumulate.

Valentin Calafeteanu si Stelian Burcea au deschis seria eseurilor sarazinilor din Banat, ambele reusite din terenul de tinta advers fiind transformate de Valentin Calafeteanu care apoi a marit diferenta prin concretizarea unei lovituri de pedeapsa. Pana la pauza Vlad Zaharia, Jack Umaga si Brian Sefanaia au mai inscris cate un eseu, astfel ca dupa primele 40 de minute rezultatul a fost de 36-0.

Desi avand succesul si punctul bonus ofensiv asigurat, timisorenii au continuat sa forteze si in repriza secunda in debutul careia a venit incercarea lui Marian Sabau la care studentii ardeleni au replicat cu eseul lui Alexandru Banu, transformat de Ionut Mazare, practic punctele de onoare ale clujenilor in acesta disputa.

Rezultatul final s-a conturat in urma altor actiuni ale gazdelor finalizate cu incercari, autori Lotter Pretorius dubla, Gorcioaia si Calle Rivas, trei transformate de Conache, iar cu zece puncte in clasament Timisoara Saracens conduce ierahia din Cupa Regelui devansand-o, ca si in campionat pe Steaua Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here